De FlinQ Slimme Mobiele Airco 15000 BTU brengt de kou in huis. Zonder temperatuurverlaging is het gewoonweg niet uit te houden. Met de extra watertank (afneembaar) zorgt deze airco ervoor dat de ruimte waarin jij je begeeft nog sneller gekoeld is. Maar weinig airco’s hebben een dergelijke grote koelkwaliteit.

Met Tuya app

Sluit de slimme verkoeler aan op de Wifi-netwerk en download de Tuya Smart App. Vanaf een afstandje bedien je nu eenvoudig de airco. Zet deze aan als je vanaf je werk naar huis rijdt, of als je voortijdig je slaapkamer gekoeld wilt hebben. Stel de temperatuur in die jij wenst en de airco gaat aan de slag. De airco is ook te bedienen via Amazon Alexa en Google spraakbesturing. Valt de Wifi even weg? Of is de batterij van je telefoon leeg? Geen stress, dan zijn er altijd nog het bedieningspaneel op de airco en de meegeleverde afstandsbediening.

Luchtslang voor efficiënte werking

Deze slimme en energiezuinige airconditioner verkoelt gemakkelijk ruimtes tot 60 vierkante meter. De meegeleverde luchtslang heeft een diameter van 160mm, waardoor warme lucht efficiënt en snel wordt weggevoerd. Ook de window kit voor het raam wordt standaard meegeleverd, zodat je de slang makkelijk naar buiten kan bevestigen.

Luxe model

Het strakke design van de airco zorgt ervoor dat je het apparaat eigenlijk overal in huis kwijt kunt. Het touch led paneel is fijn afgewerkt, met oog voor detail. Ben je klaar met koelen in een bepaalde ruimte, dan verrijdt je de airco gemakkelijk naar een volgende plek. De mobiele airco van FlinQ is voorzien van een extra stille slaapmodus, waardoor hij je nachtrust niet onderbreekt. Met de timerfunctie kun je zelf van tevoren bepalen op welk tijdstip je genoeg verkoeling hebt gehad.

De FlinQ airco is gemakkelijk in onderhoud en ideaal voor opslag na het einde van het zomerseizoen, waardoor je ook bij de late hittegolven nog verzekerd bent van verkoeling.

Bekijk volledige omschrijving →
  • Slimme en mobiele airco met extra grote koelkwaliteit (15000 BTU)
  • Koelt met gemak ruimtes tot 60 vierkante meter
  • Slimme airco, dus via smartphone-app (Tuya) te bedienen
  • Vergrote diameter afvoerslang voor efficiënte afvoer warme lucht
  • Voorzien van Touch LED paneel met fijne afwerking
  • Met extra watertank (afneembaar) voor nog snellere koeling
  • Inclusief stille slaapmodus voor een prettige en koele nachtrust
  • Strak design airco met zwart en witte kleuren
  • Inclusief afstandsbediening
  • Ook te bedienen via Amazon Alexa en Google spraakbesturing
Bekijk alle voordelen →
Flinq Slimme Mobiele Airco 15.000 BTU - Met Handige Tuya Smart App!
Flinq Slimme Mobiele Airco 15.000 BTU - Met Handige Tuya Smart App!
Flinq Slimme Mobiele Airco 15.000 BTU - Met Handige Tuya Smart App!
Flinq Slimme Mobiele Airco 15.000 BTU - Met Handige Tuya Smart App!
Flinq Slimme Mobiele Airco 15.000 BTU - Met Handige Tuya Smart App!

Beoordelingen

Beoordeel dit product

Bekijk ook onze andere fantastische deals