VoordeelVanger.nl maakt gebruik van cookies

X
Smartwares Rookmelder Of Koolmonoxidemelder - Voorkom Levensgevaarlijke Situaties!
  • Voor elke ruimte een Smartwares rookmelder en/of koolmonoxide melder
  • Waarschuwt al bij een geringe rookontwikkeling
  • Redt vele levens
  • Keuze uit rookmelder, koolmonidemelder of combi pack
  • Koolstofmonoxide wordt gezien als een sluipmoordenaar
  • Wees de gevaarlijke situaties in huis voor!
  • Batterij van rookmelder gaat maar liefst 10 jaar lang mee

Rookmelders zijn onmisbaar in elk huis, zorg dat je op tijd gewaarschuwd wordt in een noodsituatie! Rookmelders waarschuwen al bij een minimale rookontwikkeling waardoor je kans op overleven vele malen groter is. Bij brand vallen de meeste slachtoffers door het inademen van de rook. Om bij een brand nog veilig je huis te kunnen verlaten is het dus van levensbelang dat de rook snel ontdekt wordt. In elke ruimte kan brand ontstaan, daarom bieden we handige sets aan.

Rookmelder (met 10 jaar batterij)

De rookmelders van Smartwares waarschuwen je met een luid piepend geluid, 85 dB alarmsignaal, dat zich blijft herhalen totdat de rook weg is. Zelfs in je slaap zal dit geluid je zeker niet ontgaan. Zorg dat Smartwares rm520 rookmelders op strategische plekken in het huis hangen zodat je voldoende tijd hebt om anderen (bijvoorbeeld je kinderen) en jezelf in veiligheid te brengen. Een klein brandje kan al binnen 3 minuten een uitslaande brand worden. Deze optische rookmelder is gemakkelijk en snel draadloos te monteren. Hij wordt geleverd inclusief 9V batterij die 10 jaar lang(!) meegaat en kan dus direct gebruikt worden. Inclusief testschakelaar en lege batterij indicatie.

CO melder

Koolstofmonoxide (CO) is een onzichtbaar en geurloos gas en wordt ook wel gezien als een echte sluipmoordenaar. Doordat het gas je niet direct opvalt kan dit gevaarlijke en zelfs levensbedreigende situaties opleveren. Bij een te hoog percentage koolmonoxide laat de melder van het merk Smartwares een luid alarm geluid horen, 85 dB alarmsignaal, waardoor je direct actie kunt ondernemen. Plaats de koolmonoxide melder bij gasboiler, gaskachels, gasfornuis, CV-ketel of geiser. Inclusief een testknop voor test op correcte werking. Bij deze deal kan je ook een koolstofmonoxide melder als extra optie, of los bestellen.

Je kunt kiezen uit de volgende opties

  • Rookmelder voor €9,95
  • CO melder voor €17,95
  • Rookmelder + CO melder voor €25,95 (extra korting)
Smartwares Rookmelder (10 jaar) Of Koolmonoxidemelder - Voorkom Levensgevaarlijke Situaties!
Smartwares Rookmelder (10 jaar) Of Koolmonoxidemelder - Voorkom Levensgevaarlijke Situaties!
Smartwares Rookmelder (10 jaar) Of Koolmonoxidemelder - Voorkom Levensgevaarlijke Situaties!

Bekijk ook onze andere fantastische deals