Retouren

Retouren

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je een product wilt retourneren. Dit kan mits je het artikel binnen 30 dagen na ontvangst retour aanmeld bij VoordeelVanger.nl. Om alles in goede banen te leiden zijn er wel enkele simpele procedures.


Hoe stuur ik mijn bestelling retour? 

1. Aanmelden via deze pagina: nadat je aanvraag is goedgekeurd ontvang je daarna een e-mail met de instucties hoe je de bestelling kunt retourneren
2. Inpakken: pak je items in en plak het retouretiket op het pakket
3. Versturen: breng je pakket naar een afleverpunt
4. Terugbetaling: zodra de retourzending is ontvangen en gecontroleerd storten we het aankoopbedrag terug.

RETOUR AANMELDEN


Let op! Producten mogen uitgeprobeerd zijn, maar niet intensief gebruikt. Is dit wel het geval dan kunnen wij de kosten voor waardevermindering in rekening brengen.

De volgende artikelen kunnen niet geruild/geretourneerd worden:

- Artikelen die langer dan 30 dagen geleden ontvangen zijn
- Verbruiksartikelen zoals lampen, batterijen en vloeistoffen
- Planten
- Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden zoals oordopjes, zelftests, oorbellen, headsets, ondergoed, sokken, badmode, kussens, matrassen, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, erotische artikelen, tondeuses/trimmers, mondkapjes en verzorgingsproducten
- Artikelen die gebruikt, beschadigd, incompleet zijn of waarvan de verpakking ontbreekt
Vouchers en kortingsbonnen

Defecte of verkeerde levering

Heb je een product ontvangen dat tijdens het transport defect is geraakt of heb je een verkeerde levering ontvangen? Dan kun je het product retourneren. Vul het formulier in en wij zorgen dat je een nieuw product ontvangt.